Jag lever!!

Jag leveeer :D
Båten sjönk inte, och krockade inte med en annan båt. Så här är jag, livs levande. Igår åkte vi båten o dt gick bra, hade riktigt bra platser i fören så så vi tittade ut över vattnet. Sen när vi kom fram åkte vi till huset vi lånar. Åkte sedan ner en stund till visby, dt är så sjukt fint! Sen idag åkte i till några olika stället har varit mulet idag så vi hade en "utflyckts dag" Helt okej. Nu på kvallen var vi nere en sväng i visby innerstad, och handlade lite. Gick sedan ner till hamnen och köpte glass. mysigt. Imorgon ska det vara soligt så vi ska åka till fårö till nån fin strand och sedan kolla på Raukarna. Det blir kul.

Köpte ett jättefint nagelack på HM för 39.50 idag, knallrosa! Riktigt fint är det, målade på det för ett tag sen och dt är skitgrymt!! Alla i familjen sitter och tittar på A cinderella story nu, den är så bra. Älskar den! Chad är så snygg.

Bilder kommer när jag kommer hem, så pss på er så länge :*

JAG ÄR ARG!

arg, arg, arg!!
Kan någon snäll person ge mig canal+first så jag kan se "My own worst enemy" med Taylor Lautner i ? Jag upptäckte det idag att den gick på den kanalen, och jag har bönat o bett pappa men han svar blev;

Pappa: Du kan ju inte bara få den kanalen.

Jag: Dom kan göra en specialare åt mig så jag får bara den kanalen, snääääälla?

Pappa: Hahaha, nej.

Jag: Dumma dig.   *gick sedan iväg och klaga hos mamma och tog med mig ludde och hoppa in i duschen*

Och jag är inte lika arg längre, bara besviken, jag har väntat och tänkt såå mycket på när den serien skulle komma till sverige och sen när den väl gör det så kan inte jag se den!! Kan någon forstå hur orättvist det känns ?
ååååååååhh!!

bild tagen från google.

Packar klart!..snart.

hej.

Nu är alla kläder färdig packade nu, förutom pyjamasen som jag lägger i imorrn bitti. Jag tror som vanligt att jag packade för mycket, hahah. Nu har jag bara små saker kvar att packa som typ tidningar, kamera, högtaler till mobilen, underhållning med andra ord. Imorron bitti åker vi ganska tidigt för vi ska först ner till Eksjö för att lämna Ludde hos sitt uppfödare, sen stannar vi nog där på fika eller nått, och efter det åker vi vidare mot oskarshamn för att sedan gå på färjan..Sen väntar en 3 timmars lång och plågsam båttur över till Gotland. Och jag som ofta blir illamående när jag åker bil länge får gå på åksjuke tabletter. Hahah. Åh vad gott, det lucktar grillat ute, för pappa håller på att grilla. Mmm, så gott är faktiskt vrålhungrig även fast kl inte ens är 6. Neh nu ska jag fortsätta fixa lite packnings saker o så.
Puss så länge.

Pack dag.

Tjena!

Som rubriken säger så är det en pack dag idag. Åker till gotland imorrn, och jag är expert på att packa alldelles för mycket. De senaste gångerna när jag åkte till landet har jag fått trycka ihop väskan. Och det känns som jag kommer behöva ha med mig så mycket tex: Massor klänningar, shorts, typ 10000 linnen, t-shirtar , tjocktröjor , leggings, jeans , badkläder, skor, underkläder, pyjamas, tidningar, böcker, smink o sånt, smycken , mm.
Undrar om allt det kommer få plats i väskan, hmm. Och så måste jag tänka ut bra kläder att ha när man ska till stranden och kläder att ha om man ska ut och äta på kvällen, eller kläder om man ska göra nån utflyckt och vill ha lite "oförsiktiga kläder"
JAG BLIR GALEN!!!
Ursäkta klago inlägget, men har någon nått tips ? :)


REWIND

ÅÅÅÅH!!!
ser på sommarkrysset och såg precis Måns framföra sin nya singel.
har bara ett ord ; UNDERBAR!!
riktigt sommrig och jättebra!!

bild från tv4.se
jag älskar verkligen när artiser släpper låtar precis på sommaren, för då när man hör låtarna på vintern igen så tänker man på sommaren. Och vad är bättre än när man ligger och solar & hör en riktigt bra och sommrig låt ?
:)

Hoppa till Gotland.

Jag ska berätta en så sjukt rolig grej vi snacka om vi kvällsmaten nyss. Vi satt och prata om att mamma bokat platser där det kommer visas film på båten. Och då började såklart min pappa driva med mig & Elina om vilken film som kommer visas. New Moon sa han, och att det bara var Elina och jag som skule få se den, en förhandsvisning. Och så sa han att Edward och Jacob skulle vara där och dela ut choklad pengar till oss. Då kan jag säga att jag började skratta så mycket att  jag tjöt. Och sen sa pappa att Edward och Jacob skulle flygas iväg med helikopter. Då säger Elina som är team Edward såhär:

Elina: Men Edward behöver inte flyga, han kan hoppa till Gotland.

Jag: HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH!!! 

seriöst det var länge sen jag skrattade så mycket! Och pappa fortsatte sin lilla berättelse och sa att på ring muren runt visby skulle varulvarna stå. Och Edward och alla vampyrer skulle vara på fårö.
shiet asså. det var riktigt kul.

 <3

Bild från taylorlautner.info


Hemma från stan.

tjah!
Kom precis hem från stan, har varit där med mamma, & Elina.  Jag känner att jag har lite otur för jag gick in på PRESSTOP och trodde att de hade fått in nya tidningar från USA men, nepp det hade dom inte. Så då kom min väldigt snälla sytser fram med frida tidningen och skrattade och sa ;

Elina: Hahaha, då passar ju han dig!

Jag: Vemdå ?

Elina: Alexander Rybak, det står att han dras till barnsliga tjejer.

hahah, & jag erkänner att jag har en liten crush på honom, han är ju så himla söt & charmig :)
Satt och lyssna lite på hans nya låtar på youtube och vissa är riktigt bra & fina texter på. Jag känner mig lite smått irriterad och sugen på nått gått. Jag blir jämt små irriterad när jag sovit dåligt och är trött! Och imorgon blir det troligtvis att packa massor, massor!! Jag har tänkt att ta med massor med klänningar till Gotland, det är så skönt att ha när man ska ner till stranden eller bara ut på stan. Fint & enkelt. En grej jag verkligen vill ha med mig till gotland är mitt TEAM JACOB armband, men jag kan inte hitta det! Men jag är nästan 100% säker att jag tog med det hem från landet. Hm.. Får ta och fortsätta leta lite.
hade bäst.
puss :*


var tvungen att lägga in en bild på söta alexander rybak, <3
bild från svt, från allsång på skansen.


TRÖTT!!

Godmorgon!
Shiet asså, jag är så sjukt trött att det inte finns ord just nu. Jag gick o lade mig typ kvart i ett och kunde verkligen inte somna, sen när jag väl somna var klockan kanske runt 2 eller nått. Och gissa vad?  kl 07.00 vaknar jag av att Ludde sitter o flämtar och tittar på mig o går runt lite. Så jag sätter på mig skorna och går ut och kissar honom. Sen när han gjort sitt behov gck jag in och la mig igen. Nejmen då skulle han börja trampa och kring o inte vilja lägga sig ner så jag släppte ut honom i hallen så han gick in till vardagsrummet. Efter det gick jag o la mig och efter en stund somna jag om, fast sen vaknade jag igen kl 08.50.
Aja, jag får väll vara extremt trött idag då...

puss!


godnatt..

Neeh, syrran och jag har precis sett klart 27 dresses. Den är riktigt bra!!

Jag börjar känna mig riktigt trött nu, så tänkte ta o göra mig iordning o läsa lite tror jag :)
imorrn blir dt nog som sagt att gå på stan. Fast nu kommer jag till det läskiga, eftersom mamma & pappa inte är hemma måste jag gå ut med ludde en snabbis nu innan jag ska sova, och det är kolsvart ute, och jag hatar att vara ute när det r mörkt, känns som det när som helst ska hoppa ut någon och skrika BUH! eller nått ännu värre :o
Nej nu får jag sluta tänka så. Vi hörs imorgon, puss & godnatt. <3

Mycket idag.

Blir mycket uppdatering idag  för jag har sån himla lust att skriva och prata :)

Just nu sitter jag och chattar med 2 tjejer som jag lärde känna på en twilight chatt. Så jag skickar massor med bilder på alla mina Taylor Lautner planscher. Jag blir lite stolt när jag känner att jag har massor planscher på honom eftersom svenska tidningar aldrig skriver om honom. Så jag har köpt 4st tidningar från USA där dom skriver massor om twilight. Tidningarna köper jag på PRESSTOP.  Ska ner på stan imorgon så kanske köper en ny tidning om det kommit in någon ny. Det skulle vara perfekt med en ny tidning lagom till Gotlands resan. Jag längtar verkligen inte efter att åka med Gotlands färjan!! Lixom igår körde 2 st in i varandra, och jag som redan hatar att åka stora båtar blir ännu räddare. Så min båt jag åker med kommer säkert sjunka.
Gud vad roligt!

jag bjussar på en bild på mina älskade Taylor Lautner saker, <3


<33

Nya New Moon klipp :O



Det var det här klippet jag väntade hela kvällen på :)
*död*

Tillbaka!

Japp, som rubriken står, jag är tillbaka.´Jag tappade blogg lusten i vintras, men fick helt plötsligt idag lust att börja blogga igen. Och ett enormt tack till Josse som gjorde denna riktigt fina design till mig! Jag är så otroligt nöjd, den är verklig JAG eller hur man ska säga. :)

Annars är jag hemma från landet nu i några dagar för på måndag åker jag till Gotland med familjen, det kommer bli riktigt kul :) Och syrran och jag är ensamma hemma fram tills imorgon för mamma, pappa & Axel är hos ett par kompisar till familjens landställe. Men Elina & jag behövde inte följa med. Ni skulle sätt igår kväll jag satt vid en twilight chatt och chattade med några jättesnälla tjejer iväntan på att de nya New Moon klippen skulle komma upp. Men dom kom aldrig så jag gick och la mig. Sen när jag vaknade på morgonen for jag upp och satte på datorn o var bland dom första i sverige som såg klippen!! För den första videon kom upp va 09.10 och då kollade jag direkt och videon hade bara fått 24 visningar på youtube. Jag tyckte det var lite coolt. haha.
Nörd som jag är (L)

RSS 2.0