Jag lever.

tänkte bara berätta att jag lever, men har haft ganska mycket med skolan, och mamma har fyllt år. Och så har jag åkt på en förkylning också! perfekt tajmning i början av skolan och lagom till mammas 40 års fest på lördag. ÅÅÅh vill inte vara sjukt just nu :(
jag skriver mer nån dag då jag mår bättre.
Hade bra. puss.


han är ju underbar <3

Ikano.

Ska till ikano när som helst o köpa present till mammiii. Ska också se om jag kan hitta ngn fin tröja o köpa. Får se när jag kommer hem sen. Vet ni vad jag har börjat längta till ? Hösten & Julen, jag längtar sjuukt mkt efter att komma hem från skolan äta nått fika se p film o tända några ljus. Eller på julen med adventsljus stakar , lussebullar Julfilmer ååååh va jag har börjat längta nu. Galen ja vet. 4 månader tills Jul. Hahaha! jag är lite smått knäpp som längtar till Jul i augusti. hmmm.
aja. ha det bäst!
.
lägger in en liten julbild så länge.  Hahaha!

Min helg.

Godmorrgon! :)
Vakna för en liten stund sen. och har fortförande halsont. För igår vaknade jag nämligen upp med hals ont och hade det hela dagen. och idag fortsätter det. Perfekt att bli förkyld säger jag bara! intee. usch!!! Aja, igår var jag o familjen på landet med farmor över dagen. det var för kallt i vattnet för att bada o ingen sol så jag kunde inte sola. Så det var inte så kul. heheh. Och igr kväll skulle mamma , pappa och Axel som vanligt titta på fridrott. Så jag tittade på film i källaren igen, så jag satte på High school musical 3. Älskar den verkligen, låtarna är så sjuuukt bra o Zack är så underbar! jag gråter jämt i slutet när han kommer o hämtar henne :')
Idag blir det att åka till ikano med pappa & Elina och köpa paket till mamma som fyller år på onsdag!

baraaa 89 dagar kvar nu Amanda, håll ut!

helg.

Heej!
Äntligen helg säger jag bara! har gått en riktigt lång dag idag , 8.10-15.35 riktigt jobbigt. Plus att jag fortförande har ont i tänderna, för värktabletterna hjälper inte :( Kan tyå inte tugga så fick köpa mig en drick yoghurt till lunch idag i skolan så var så himla hungrig när jag kom hem vid fyra. Men har fått i mig lite mat som man inte behöver tugga så nu är jag äntligen mätt! :D kvällen spenderas nog med en film, men vet inte vilken än.. De andra ska se på fridrott men jag tycker det är så himla tråkigt så jag känner att jag verkligen inte kan se på det.

Det var lite kul för nyss kom mamma in o jag hade lite bilder uppe o då var det en bild på Taylor Lautner magrutor..heheh. Och mamma bah :

Mamma: Oj, vems tvättbräda är det där?

Jag: Taylors :D

Mamma: Jag trodde det var Jacobs.

Jag: Taylor spelar Jacob så det är samma.

sen visade jag den nya new moon trailern och visade. Hahah!
hoppas ni får en bra helg!
Puss!

snygging<3
bild printad från new moon trailern.

Tandläkaren..

Heej :D
Kom hem från tandläkaren för en liten stund sen, var där och spände tandställningen. Det gick bra förutom att jag var lite sen, men det gjorde inget som tur var. Fast nu har jag himla ont i underkäken , det spänner och gör riktigt ont! Men mamma kommer snart hem med värktabletter som hon köpt. Imorgon i skolan har vi vår första hemkunskap hoppas jag kommer kunna tugga det vi gör utan att få ont.
Idag så var det vanliga lektioner fram till lunch sen var det poäng jakt då fick man gå med en sjua och en nia. Gick väll bra, var med två ganska schysta tjejer. Fick glass sen efteråt, men det var med jordgubbs sylt o jordgubbs smak, så den va inte så god. hahah!! Hoppas ni har haft en bra dag! :)
puss ;*

TRAILERN!

Trailern har äntligen officiellts släpps från Summit så jag kan lägga upp den här. För de andra som har läckt ut har ju varit filmade från bio vilket är illegalt.
Men vad tycker ni ? Det kan inte bli bättre tycker jag iallafall!


 
kärlek <3

Sista sommalovs dagen.

Japp, imorgon är min sista sommarlovs dag. De flesta börjar imorgon men min skola börjar på tisdag så sjuorna ska få en dag för sig själva i skolan. Känns blandat att börja åttan. Får betyg nu, mer press på sig, större provn, mer läxor, man måste vara aktiv heeela tiden. Undrar hur länge man kommer orka, och hur man kommer orka. Alltså innan man bryter ihop. hahahah. Säger inte att man kommer bryta ihop, men det känns som att man kommer det..Det roliga kommer ju vara att träffa kompisarna och reta alla små sjuor, tihihi! :) Men första veckan är ju ganska slapp, vi kommer ha någon typ dag då det är någon tävling, Och på onsdag tror jag klassen kommer åka iväg någon stanns o göra lite aktiviteter ihop :) Det kommer bli riktigt kul! Hoppas att ni får ett bra skolår!


Klippte mig hos frissan i torsdags , va tycks ? ;)

Eldning.

Godmorgon eller vad man nu ska skriva, hahah!
Jag steg precis ut ur duschen, stank nämligen rök sen igår då jag o sju tjejkompisar grillade ute i skogen. I regnet. Haha, men det fanns som tur va ett stort vindskydd vi satt under och prata och hade jättemysigt. Grillningen gick det tyvär inte så bra med..Vi pröva först med kol och det slocka lika fort som vi tänt det. Sen kom Linn och Sara med ved, så då pröva vi det. Jag Molly och Linn slet som galningar för att få fart på elden, papper , flisar , blåååås! Så lät det ungefär när vi försökte och efter ett bra tag så blev det en liten eld, och då skulle vi börja grilla. Mina och Annelis hamburgare blev missbildade och jag vågade inte äta, så jag åt brödet, och för dom andra gick det inte heller så bra...
Men riktigt kul och mysig kväll med alla tjejer. Nu ska jag föna håret för ska till farmor om en halvtimma. Sen när jag kommer hem från farmor har förhoppningsvis New Moon trailern kommit ut :)

Kram.

bild printad från första New Moon trailern.

Trött!

Hej!
Efter bara fem timmars sömn inatt i tältet sitter jag här framför datorn med min älskade hunde precis mig och är sjukt trött! Men det var jättekul igår, vi satt och snacka , körde kort, spela spel, åt massa godis och chips! När jag tillslut somna så vaknade jag senare av nått Ebba sa, sen somnade jag om och vakna igen vid åtta. Då snäll som jag är väckte jag dom andra o börja tjata om att jag var hungrig. Sen gick vi in och efter ett tag åt vi frukost. Efter det var alla helt sega så vi satte på twilight och åt massa chips. Det var typ sjuttitolfte gången jag såg twilight och den är fortförande lika bra och kommer alltid vara. Längtar bara med och mer efter New Moon, BARA 100 dagar kvar nu. hahah! Vilken nörd jag är!
Hoppas ni har det bra.
Puss!

Tälta

Ska bort till en kompis nu så ska vi tälta ja o några kompisar :) Kommer bli jättemysigt och jättekul. Fast jag har en kännsla av att jag inte kommer få så mycket sömn inatt, hahah!! Men det blir nog kul! Skriver längre imorrn o lägger kanske upp bilder.

puss!

OMJ!

Oshiet!!


*Andas Amanda, andas*



Förlåt.

Hej!

Förlåt för att jag inte bloggat något sen Gotland men jag har inte varit hemma på 2 veckor. För direkt när vi kom hem från Gotland åkte vi först och hämta Ludde i Eksjö sen åkte vi till landet, och jag kom hem igår. Men vilken dag som helst ska jag lägga upp bilder både från Gotland och konserten med E.M.D som jag var på i förrgår, en underbar konsert var det.
Ne nu ska jag in i duschen lägger nog in lite bilder ikväll tror jag , från Gotland iaf.

puss så länge!

RSS 2.0