Årsresume, forts.

Juli!





Denna månaden började med att jag Konfirmerade mig, det var en himla rolig dag, fast tråkigt att det var över! Var också mycket på landet & besökte västervik ett par gånger. När jag inte var på landet var jag hemma & va med kompisar, badade ofta i annelis pool! Min syster Elina och jag åkte till Norge i 6 dagar för att bo hos våran faster, blev mycket shopping, turistande och filmtittande!

Augusti!







I Augusti var hela familjen och åt i söderköping, ENORMA glassar, men fruktansvärt goda! Jag och massa andra söta tjejer firade Ebba när hon fyllde och vi åt på Kina resturang. Skolan började och hela min klass var i Sturefors och umgicks hela dagen. Det var också Rixfm festival där jag och tjejerna + weiland va, konfåterträff var det också och vi bakade tårtor, kollade på bilder från österrike och hade jättekul! Och i slutet av augusti när det spöregnade gjorde jag, agnes & molly ytterliggare ett Justin Bieber uppdrag och skulle ta kort till hans film, men det blev inte riktigt något med det heller, men kul hade vi återigen!

September!

Bjuder på en jättesöt bild på mig och agnes! under september gjorde jag inget speciellt, umgicks mycket med kompisar, pluggade & inte mycket mer.


Oktober!




Sov över med tjejerna hemma hos Agnes & firade samtidigt henne, en himla massa skratt & mys den kvällen! Älskar er så himla mycket tjejer! Sedan åkte jag till cypern och var där i 35-40 graders värme i en vecka, det var så fruktansvärt underbart. Hotellet låg precis vid stranden & jag log vi stranden varje dag & läste, badade & solade. På kvällarna gick vi ut & åt och det var verkligen helt underbart! Fick en himla fin solbränna också!

November!

Den här månaden var HEMSK när det gäller skolan, hade så fruktansvärt mycket provn och inlämningsuppg! Men jag är som sgat Friendsare på min skola & vi hade en tema dag så vi fick ta hand om sjuorna under en dag & ha lektioner om självförtroende med dom under hela dagen. Det var så fruktansvärt kul!

Decemeber!



Månaden började med att det var tomtenatta på stan & EMD var där, Agnes följde med mig när vi lyssnade när de sjöng & jag sedan träffade dem. Iiih, lyckodag! Sedan var det Volleybollturnering i skolan & vi klädde ut oss till Avatarer och vann utklädnaden! Har tyvärr inte lagt in bilder från jul&nyår men båda två var jättelyckade & trevliga!

Hoppas att 2011 och bjuder på massa roliga händelser som jag nu märker att 2010 har!


Tack 2010!

Tack 2010!
Kör en årsresume!

Januari!


I Januari firade Ebba och jag 10 år som vänner med tårta, mamma tog massa foton på mig och Ludde. Hade även skräckfilmskväll med mina bästa vänner!

Februari!



Hände inte jättemycket den här månaden. men mina fina tjejer sov över hemma hos mig, vi sov sju personer i mitt vardagsrum & på morgonen va det snöstorm! Jag blev också helt kär i Justin Bieber, är fortörande lite idag, men det var sjukt då! Blev också mycket närmare vän med Agnes!

Mars!


Hade fullt upp i skolan med massa provn & gick även på konfirmations träffar! Lisa med familj va hemma hos oss och Lisa som älskar att fotografera tog en bild på mig. Den första Eclipsetrailern kom ut och jag fick återigen liv i Twilightfanet inom mig. :)

April!



I april gjorde jag massor saker, det var nattinnebandy i skolan & jag & tjejerna kom 3a! Det var också Greasefest i skolan som vi gick på. Jag fyllde 15 år och blev firad av tjejerna & familjen och släkten! Jag, agnes, molly & anneli spelade också in ett klipp till en Justin Bieber fanvideo, det blev inget med videon sen men jag har nog aldrig skrattat så mycket under en dag som jag gjorde då! Definitivt en av årets roligaste dagar!

Maj!




Var på Friendsresa i Stockholm - skansen med alla Friendsare i Sverige, riktigt rolig & lyckad dag! Fångade en blombukett Måns Zelmerlöw kastade ut! LYCKA! Hade även en riktigt kul kväll med tjejerna & firade Anneli! Det var även den här månaden jag fick reda på Kristen Stewart & Taylor Lautner skulle komma, tjena vilken hysteri jag hade! Var Också på Linns & Saras konfirmation i slutet av maj.

Juni!






Det här kan ha varit den bästa månaden på hela året, Såg Taylor i Stockholm med Anneli, skolavslutning & var med bra vänner på kvällen. Det blev några dagar i badet vid emmalund, firade midsommar på landet & åkte två dagar senare till underbara Österrike! Händelserik och underbar månad!

RSS 2.0